Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur

de Merisor in Curcan, 24 Ian 2013 | 4696 vizualizari

 

Pentru un pranz satios!

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi
  • Apa
  • Sare
  • 50 gr unt
  • Patrunjel verde
  • Ulei de masline
  • Oregano
  • Cimbru
  • Piper macinat
  • Boia de ardei dulce
  • Busuioc
  • pulpe mari de curcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur:

Intai am fiert pulpele de curcan in putina apa cu sare, doar pana s-au patruns putin, apoi le-am scos si am adaugat cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.

 Din condimente si uleiul de masline am facut o pasta cu care am uns pulpele de curcan, apoi le-am impachetat pe fiecare in folie de staniol si le-am introdus la cuptor pentru 35 de minute la 200 grade.

  Cartofii cand s-au patruns, i-am scurs de apa, am tapetat o forma de tarta cu unt si i-am asezat in ea.

Am presarat peste ei busuioc si patrunjel tocat, am asezonat de sare si am mai pus bucatele mici de unt din loc in loc.

Am asezat pulpele deasupra, am acoperit cu un capac si am mai dat asa la cuptor pentru 10 minute.

Am servit alaturi de muraturi.

Spor si pofta sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan