Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Oaie, 21 Ian 2021 | 1562 vizualizari

 

Cand faci un inventar al sertarelor congelatorului si dai peste o pulpa de ied ,eu una,ma duc cu gandul la o friptura .E adevarat ca iti trebuie mai mult timp la maceratul ei decat la preparat.
Si uite asa am facut friptura,care a fost regina la doua pranzuri.
Gata cu vorba, ca vi se face foame:))))))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de ied,cam 1,500 kg.
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml vin alb Cotnari
  • Marinada
  • 1/2 lingurita. sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 baton scortisoara
  • 4 boabe ienibahar
  • 2 foi dafin
  • 250 ml. vin alb Cotnari
  • 1/2 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot:

Pulpa decongelata se sterge cu hartie prosop si se parleste.

Se taie lamaia si se freaca bine partea cu carne.

Pui carnea intr-un vas incapator si adaugi toate ingredientele pentru marinada.

Acoperi vasul si-l dai la firgider pentru 4-5 ore.Eu pregatesc de seara si las pana dimineata.

Carnea se scoate din marinada,se spala si se pune in vasul Crock-Potului.

Peste pulpa se adaugasarea,piperul,rozmarin,vinul si foaia de dafin.

Acoperi vasul si pornesti aparatul pentru 3 ore.

Friptura se serveste calda sau rece.

Sa va fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

abstract01 1

23.01.2021, 00:24

Panacris 1

23.01.2021, 18:17

Pfff, cam târziu am ajuns! Mă abonez pentru data viitoare!

mihaelar63 1

27.01.2021, 00:11

Ce bine l-ai asezonat , Buni !!!! Seamana a reteta italiano-greceasca Asa as fi zis pana nu a aparut Cotnariul sa le dea cu tifla ;D

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade