Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

de diaconta in Oaie, 11 Apr 2016 | 2931 vizualizari

 

A doua experienţă cu caserola pentru marinare Food Saver, mi-a dovedit că aceasta face o treabă foarte bună împreună cu aparatul de vidat Food Saver.
Chiar dacă am ales să pregătesc carnea de miel la grătar, a fost foarte util s-o marinez în prealabil.
Astfel  condimentele şi aromele au pătruns foarte bine în porii cărnii frăgezind-o.
Cu ajutorul caserolei pentru marinare, nu e nevoie de ore întregi în care să lăsăm carnea la marinat şi ne vom bucura de un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pulpă de miel,fără os

Pentru marinadă:

  • Zeama de la o lamâie
  • Câteva felii de lamâie
  • Sare roz de Himalaya
  • Piper,boia de ardei
  • Fulgi de ardei iute
  • cimbru uscat
  • O crenguta rozmarin
  • Oregano
  • O lingura ulei masline

Pentru garnitura:

  • Piure de cartofi şi piure de broccoli
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver:

Am amestecat toate condimentele si le-am presarat peste carne.

Am asezat carnea în caserola pentru marinare Food Saver, am pus feliile de lamâie, zeama de lamâie si crenguta de rozmarin, am închis capacul caserolei, am pozitionat butonul pe pozitia pentru vidare.

Am atasat furtunul la aparatul de vidat Food Saver si caserola, apoi prin apasarea butonului de vidare, în câteva secunde, caserola mea cu carne  a fost vidata si pregatita pentru marinare, evident dupa ce am sigilat caserola mutând butonul în pozitia “închis”.

Am pus caserola la frigider pentru o ora, timp în care am pregatit garnitura.

Pentru piureul de cartofi,fiecare are o reteta proprie, nu e cazul sa explic.

Pentru cel de broccoli, am fiert broccoli in apa cu sare, lam pasat cu blenderul, am adaugat o lingura de iaurt, piper si putin usturoi.

Am scos caserola de la frigider, am scos carnea si am asezat-o în tigaia grill, în care am pus putin ulei ca sa nu se lipeasca.

Am prajit carnea foarte bine pe ambele parti deoarece noua ne place sa fie foarte bine facuta carnea.

In special carnea de miel ar putea fi indigesta daca nu este gatita suficient.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (29)

Rocsi 1

12.04.2016, 20:42

mamaieelena 1

12.04.2016, 20:59

Carmen_g 1

13.04.2016, 16:13

Cat e de bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel