Pulpa de porc si carnati cu legume la cuptor

de T I M E A in Porc, 13 Ian 2013 | 3774 vizualizari

 

O mancare ce imi place sa o gatesc duminica sau in zile de sarbatoare, chiar daca pare atat de clasica, banala si comuna :))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 400 gr carnati proaspeti de casa
  • 12 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • chili
  • oregano
  • cimbru
  • cateva linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si carnati cu legume la cuptor:

Portionam carnea si carnatii si ii asezam in tava unsa cu putin ulei de masline.

Curatam si spalam bine legumele.

Ceapa o taiem in 4-6, morcovii in bucati de 2-3 cm iar cartofii ii taiem in doua.

Asezam legumele in tava pe langa carne si carnati.

Usturoiul curatat si taiat in doua il asezam peste bucatile de carne.

Presaram sare, piper, chili, oregano si cimbru peste toate, acoperim cu o folie de Al si dam la cuptorul preincalzit la 180-190 grade timp de aprox 35-40 min.

Dupa 40 min indepartam folia si lasam carnea si cartofii sa se rumenasca usor.

Servim cald cu muraturi. Eu am servit cu varza acra si a fost o masa pe cinste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si carnati cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

DinDragostePentruGatit 1

13.01.2013, 20:53

Bunut!

MonaMimi 1

13.01.2013, 21:57

T I M E A 1

13.01.2013, 22:15

fetelor ma bucur ca va place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu morcov, telina si mozzarella