Pulpe crocante la cuptor

de lucy2002 in Pui, 9 Dec 2019 | 7385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 copanele de pui
  • 10 catei usturoi
  • 4-6 linguri de faina alba
  • 10-12 linguri de fulgi de porumb
  • 3 linguri mustar
  • o lingurita boia dulce
  • 1\2 lingurita cimbru
  • 8 linguri de ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe crocante la cuptor:

Pulpele se curata, se spala si se lasa sa se scurga apa din ele. Dupa ce s-au zvantat, se presara sare si piper.

Intr-un castron amestecam mustarul cu uleiul ca la maioneza pana obtinem o pasta in care adaugam usturoiul zdrobit marunt.

Zdrobim fulgii de porumb cu facaletul si ii amestecam cu boiaua dulce, cimbrul si faina.

Trecem cate un copanel prin amestecul cu mustar, scuturam putin excesul apoi dam pulpa prin amestecul cu fulgi de porumb si le asezam intr-o tava cu hartie de copt. Procedam asa cu toate copanelele.

Introducem tava la cuptorul preincalzit la 185 grade, pentru 45 minute. Dupa 20-25 minute intoarcem pulpele sa se coaca uniform.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe crocante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de lamaie