Pulpe de cocos cu cartofi natur si salata de ardei copți

de Ina in Retete Delikat, 14 Iul 2018 | 1938 vizualizari

 

 "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Pentru ca ieri am sacrificat 9 cocoși tineri ( 3 luni fiecare ) nu puteam sa nu pregatesc o fripturica delicioasa cu noile condimente cu ingrediente naturale de la Delikat. 

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare
  • 6-8 cartofi
  • amestec de ierburi si marar de la Delikat
  • piper de la Delikat
  • condiment pentru cartofi de la Delikat
  • salata de ardei copt
  • sare
  • ulei de masline
  • unt
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de cocos cu cartofi natur si salata de ardei copți:

Bucatile de carne, spalate si scurse, se condimenteaza cu sare si amestec de ierburi si marar de la Delikat. Se stropesc cu ulei de masline si se acopera/videaza, lasandu-se cateva ore la rece (Eu le-am lasat peste noapte).

Se asaza bucatile de carne condimentate intr-o tava cu gratar si se pun in cuptorul incins pe program de gratar + ventilatie la 210 grade Celsius. Dupa 30 minute se intorc bucatile de carne pe cealalta parte si se mai lasa in cuptor inca 30 minute. 

In timp ce carnea sta in cuptor, ne ocupam de cartofii natur.

Curatam de coaja 6-8 cartofi, ii spalam, ii feliem grosier si-i punem la fiert in apa cu putina sare. Cand furculita intra usor in ei, oprim focul. Nu-i scoatem imediat din apa, ne asiguram intai ca friptura este gata. 

Pregatim salata de ardei copt, in otet. Eu am avut-o pregatita la borcan, de anul trecut. 

Asezam pe farfurie o bucata de friptura, iar alaturi punem cartofi fierti peste care presaram condiment pentru cartofi de la Delikat, marar si cubulete mici de unt.

Noi am servit cu salata de ardei copti in otet si lipii cu ierburi mediteraneene. 

Pofta ne-am facut-o cu un pahar cu vin alb, din gospodaria proprie. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de cocos cu cartofi natur si salata de ardei copți" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Dulciuri cu Georgiana 1

16.07.2018, 22:02

Am ajuns prea tarziu ?

Rocsi 1

17.07.2018, 20:09

Un meniu complet si foarte gustos!

kytz 1

18.07.2018, 06:00

Un meniu gustos!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu sos de smantana si ierburi aromatice