Pulpe de curcan la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 4 Ian 2013 | 32823 vizualizari

 

cred ca e pentru prima data cand pap pulpe de curcan...sunt delicioase:D

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 cana vin alb
  • vegeta,cimbru,curry,putin maghiran
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan la cuptor:

Se cresteaza pulpele, adaugam cate 1 bucata de usturoi, le punem intr-un castron, le stropim cu ulei de masline, le asezonam cu condimente si punem putin vin alb. Le lasam la rece la macerat timp de 2 ore.

Se aseaza intr-un vas termorezistent morcovul taiat rondele,i ar pulpele deasupra patului de morcovi. Adaugam putin ulei de masline, 1 pahar de apa si vinul. Se lasa la cuptor cu capac 30 minute, dupa care le mai lasam 30 minute sa se rumeneasca fara capac.

Se servesc cu legume sote si salata de sfecla rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi