Pulpe de gaina cu kapia gatite la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Slow Cooker, 29 Oct 2020 | 1486 vizualizari

COMENTARII (15)

RODIMUR 1

29.10.2020, 07:31

Gustoase...!

vasimur 1

29.10.2020, 08:10

dantes 1

29.10.2020, 11:07

Bune!

MotanLaOale 1

29.10.2020, 12:45

mirela0911 1

29.10.2020, 17:29

Bune pulpele!

abstract01 1

29.10.2020, 17:52

Constelatialeu 1

29.10.2020, 19:19

Ai dat pulpele la cioroi ?

Panacris 1

29.10.2020, 19:37

Bune, buneeee! Dar întrebarea mea, pulpele au fost copte în cuptor sau la CrockPot??? ? Că din descriere nu reiese

madi_marin 1

29.10.2020, 19:59

Rocsi 1

29.10.2020, 20:33

Vin si eu la masa, ca ai un preparat tare bun! Bravo!

- Andreea - 1

29.10.2020, 21:54

RuxyRux 1

30.10.2020, 12:34

Cu gaina de curte...grozav....spune-mi te rog nu ti se pare mai tare carnea de gaina? Te imbratisez Mihaela!

mihaelar63 1

30.10.2020, 16:09

Rocsi , te astept !!! Dar aduci desert

mihaelar63 1

30.10.2020, 16:12

Ruxy , acum sunt rase crescute pentru carne si nu sunt lasate sa imbatraneasca . Mai demult se tinea gaina ca era buna ouatoare si de soi poate si trei ani . Acumse taie gaini care ajung la maturitate mai repede Probabil de aceia carnea era mai tare . Carnea de cocos este cea mai tare , probabil pentru ca face mai mult Sport Te imbratisez

Gherca Daniela 1

01.11.2020, 13:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pleurotus la slow cooker Crock-Pot