Pulpe de potarnichi prajite

de cristeena20 in Pui, 2 Iun 2013 | 5153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr pulpe intregi de potarniche (dezosate)
  • vin alb
  • ulei de masline
  • 5 catei de usturoi
  • sare, piper
  • praf de usturoi
  • 2 linguri untura
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de potarnichi prajite:

- Pulpele de potarniche se dezoseaza si se pun in marinata facuta din ulei de masline, sare, piper, usturoi pisat, si vin alb. Eu le-am tinut o noapte in frigider acoperite.

- Intr-o tigaie am incins untura (eu am avut de rata) si am pus la prajit pulpele. Am acoperit cu capac , deoarece stropesc si am intors pe ambele parti. La final le scoatem pe o farfurie si peste uleiul ramas in tigaie turnam marinata ramasa de la pulpe si mai adaugam vin alb. Gustam de sare, piper, eventual putin chilli si piper praf- dam la foc mare sa se reduca sosul si turnam peste pulpele fierbinti.

- Se servesc alaturi de cartofi prajiti si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de potarnichi prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sim0na 1

03.06.2013, 12:09

N-am mancat pana acum.. desi un vecin ma imbie cu niste prepelite

mihaelar63 1

03.06.2013, 16:50

Mama ce de potarnichi trebuie prinse
O delicatesa

sebirizescu 1

05.06.2013, 14:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu ciuperci,cartofi si cascaval