Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de Geanina87 in Mancare copii, 26 Iul 2019 | 3666 vizualizari

 

"Meniu copii"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 4 pulpe de pui
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • usturoi (5-6 catei)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Cartofii se curăță de coajă, se spala si se pun in tavă. Daca aveți cartofi mari, îi tăiați in cuburi.

Usturoiul in coajă se strivește cu podul palmei, dar nu de tot si se pune printre cartofi pentru a-si elibera aroma.

Pulpele de pui se spală, se pârlesc si se condimenteaza.

Punem puțin ulei de măsline peste cartofi si amestecam usor cu mâna. Printre cartofi asezam si pulpele cu grija. Presărăm rozmarin și dam la cuptorul preincalzit 200° cu ventilatie pana se rumeneste totul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Adi 1

26.07.2019, 18:35

De nerefuzat!

Rocsi 1

28.07.2019, 21:57

Ce rumene si gustoase sunt! Imi place!

dantes 1

03.08.2019, 10:22

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Legume fripte