Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti

de Zamfira in Pui, 27 Ian 2013 | 4834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui dezosate
  • 8 feliute de cascaval
  • 3-4 atei de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • cimbru
  • pesmet
  • ulei
  • carofi
  • praf de usturoi
  • rozmarin
  • 1 lingura boia dulce sau picant
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti:

Pentru pulpele de pui cu cascaval: spalam pulpele, le saram si piperam. In mijloc(partea interioara) punem patrunjel verde tocat, usturoi maruntit si o feliuta de cascaval. Rulam pulpa, o prindem cu o scobitoare si o dam prin ou batut cu cimbru si o lingura de faina. Apoi le dam prin pesmet. Asezam pulpele pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si le stropim cu ulei.

Cartofi crocanti: curatam, spalam cartofii. Ii feliem (mai maricei), ii ungem cu 2-3 linguri ulei, apoi presaram un amestec din: malai (o cana), o lingura praf de usturoi, 1 lingura boia dulce sau picanta si sare. Omogenizam totul prin scuturare. Asezam cartofii pe tava, langa carne.

Timp de coacere: pulpele: 50 minute, cartofi: 60 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

27.01.2013, 20:54

Imi plac...

Teo 1

27.01.2013, 23:00

Zamfira, mi-au placut la nebunie cartofii dati prin malai!

Zamfira 1

27.01.2013, 23:38

Rocsi, Teo...va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi nisiposi