Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 4 Aug 2015 | 8531 vizualizari

 

Tare bun a fost!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana:

Pulpele de pui se cresteaza si se pun la fiert pentru circa 15 minute(se poate prepara o supa din zeama in care fierb pulpele).

Ceapa se taie rondele,la fel si morcovul si se pun la calit in ulei de masline.

Se adauga si pulpele fierte,se calesc cateva minute pe ambele parti,dupa care se pune 1-2 polonic din zeama de supa.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Dupa circa 10 minute se adauga dovlecelul curatat de coaja si de seminte si taiat feliute potrivite.

Se mai completeaza cu putina zeama daca mai este nevoie,se adauga si condimentele dupa gust si usturoiul strivit.

Cand legumele sunt fierbe se adauga smantana,se amesteca bine,se mai lasa 1 minut pe foc dupa care se adauga patrunjelul tocat marunt si se serveste.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de mustar si usturoi