Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir

de Sidy in Pui, 3 Mai 2013 | 3620 vizualizari

 

O mancare de carne delicioasa ,cu un gust special, care noua ne-a placut foarte mult.
Combinatia de arome si gusturile au fost desavarsite.
Incercati si va veti convinge.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 buc ghimbir
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • 100 ml vin alb
  • 2 limguri ulei de masline aromat
  • condimente de pui cu miere si mustar Kotany
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir:

Inlaturam pielita de pe pulpe si le taiem in doua.

Condimentam pulpele cu condimentele de pui si le punem intr-o tava unde am pus putin ulei de masline.

Ceapa verde si usturoiul curatate, le taiem marunt.

Deasupra pulpelor radem coaja de lamaie si ghimbirul curatat.

Presaram peste pulpe ceapa verde si usturoiul.

Adaugam vinul in tava si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade.

Lasam sa se rumeneasca aproximativ o ora, timp in care intoarcem pulpele pe toate partile si le facem cu sosul format in tava.

Am servit pulpele cu pilaf de orez si salata verde.

Pofta mare sa aveti !

TIPS-URI

1

Razuiti neaparat ghimbirul. Pulpele vor capata o aroma mult mai placuta decat daca il taiati feliute....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ianculubita 1

03.05.2013, 13:05

Este o bunaciune,stiu gustul pentru ca si eu fac!

Panacris 1

04.05.2013, 19:02

babi5 1

05.05.2013, 18:07

Intradevar trebuie sa fie delicioase nu are cum sa fie altfel ..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciocănele de pui cu capere și ciuperci marinate