Pulpe de pui cu legume sotate

de adasev12 in Pui, 19 Iun 2012 | 3545 vizualizari

 

o cina usoara sau de ce nu, un pranz...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 morcovi mai maricei
  • 3-4 cartofi
  • 2 catei d eusturoi
  • cateva fire de sparanghel
  • patrunjel si marar verde
  • rozmarin si salvie
  • sare, piper, curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume sotate:

Pulpele se spala, eu le-am curatat de pielita, ca sotul nu gagreeaza piela, si le-am pus la fiert cu apa si sare cam 15-20 minute. Le-am spumuit bine. Le-am scurs apoi si le-am pus intr-o cratia cu putin ulei si 2 catei de usturoi, curry, sare, piper si o cescuta de apa si le-am lasat sub capac pana s-au facut.

Morcovii si cartofii i-am curatat de coaja si i-am pus la fiert in apa sarata. Sparanghelul la fel, l-am pus la fiert. le-am lasat sa fiarba cam pe 3 sferturi apoi i-am scurs, morcovii i-am taiat rondele, cartofii cuburi si sparanghelul l-am lasat intreg

Intr-o cratita am pus ulei de porumb la incins si am pus pe rand cartofii, intai, i-am lasat sa prinda un pic de crusta, apoi i-am pus intr-un bol si am presarat putin piper si sare, patrunjel si marar verde. Apoi morcovii rondele i-a sotat cu putin rozmarin, salvie , piper si sare. Si sparanghelul la fel.

Am mai adaugat peste carnita 2 linguri de sos de rosii, busuioc si ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (17)

iry-gabriela 1

19.06.2012, 21:18

eu vreau doar legumele ca m-am cam saturat de carne

mamaieelena 1

19.06.2012, 21:22

zaharia_mihaela2005 1

20.06.2012, 00:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui înăbuşit cu legume