Pulpe de pui cu smantana si cus-cus

de Corinuta in Pui, 3 Iul 2010 | 7061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 200 ml smantana
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 500 g cus-cus
  • 700 ml supa de pui
  • 8 linguri ulei de masline
  • verdeata tocata
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu smantana si cus-cus:

Pulpele de pui se spala si se usuca. Intr-o tigaie se pun 4 linguri ulei de masline la incins, se prajesc pulpele cate 3-4 min pe fiecare parte, apoi se adauga 300 ml supa, sare si piper si se lasa sa fiarba aprox 40min, intorcandu-le din cand in cand.

Intr-o craticioara se pune uleiul ramas la incins in care se prajeste cus-cusul pana se rumeneste invartind din cand in cand. Se adauga restul de supa, sare si piper si se lasa sa fiarba pana isi ia toata supa, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac.

Se curata si se paseaza usturoiul, se amesteca cu smantana si faina, putina verdeata si o cana cu apa. 

Cand pulpele s-au fiert se scot din tigaie si se tin la cald (de ex, pe capacul de la cus-cus). In sosul din tigaie se toarna amestecul de smantana si se fierbe pana se ingroasa invartind mereu, cam 10 min. Se adauga pulpele si se mai lasa putin sa le patrunda sosul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana