Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor

de Miha in Pui, 10 Iun 2009 | 14286 vizualizari

 

Usor de facut ...

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2-3 catei usturoi
  • 100 g smantana
  • 1 lingura ulei masline
  • sare,piper,tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor:

Pisam usturoiul,apoi amestecam cu sare,piper si tarhon.Adaugam uleiul si amestecam pana se face ca o maioneza.Punem si mustarul amestecat cu vinul alb si smantana.

Punem carnea la marinat in acest sos,pentru 1 ora,in frigider.

Dupa acest timp,punem carnea intr-un vas termorezistent si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cu cartofi la tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bunica 1

20.06.2009, 09:11

Astazi fac pulpe la cuptor cu sos de mustar.
Sunt prea apetisante ca sa nu le incerc.

Bucataras 1

20.06.2009, 10:20

Eu cumpar pulpele

Miha 1

20.06.2009, 10:40

Ar fi fost si culmea sa cumperi mustarul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de conopida cu pui si smantana