Pulpe de pui cu usturoi la cuptor

de housy in Pui, 26 Iun 2010 | 10803 vizualizari

 

Un platou d-astea si te scoti cand ai musafiri ;)

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe mari intregi
  • condimente pentru pui
  • usturoi
  • un pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu usturoi la cuptor:

- pulpele se parlesc

- se spala

- se taie in doua (inferioare si superioare)

- se cresteaza usor si in micile taieturi se introduc catei de usturoi

- se freaca cu sare, piper si nucsoara

- se pun in tava intr-o punga pentru cuptor

- se toarna paharul cu vin in punga de ceolofan

- se leaga punga

- se gaureste cu  o scobitoare

- se lasa la cuptor pentru 45-50 minute

- inainte de a le scoate, cu vreo 10-15 minute, se deschide si se taie punga

                                           Dinner is served !!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.06.2010, 10:58

facem si noi des ca sunt gustoase

housy 1

27.06.2010, 12:07

pun si deoparte..linistite stati

mirelablue 1

09.12.2013, 13:56

buna.vinul se adauga in punga impreuna cu pulpele?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute