Pulpe de pui cu vin la cuptor

de claudiaO in Pui, 12 Noi 2014 | 4558 vizualizari

 

In lipsa de chef si timp, in loc de clasicul gratar, mai pregatim si la cuptor...tot o bunatate de fripturica iese :)

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui proaspete
  • 200 ml vin roze am avut eu
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • fulgi de ardei iute
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu vin la cuptor:

Luam pulpele si le curatam de eventualele pene si pielite. Stropim cu putin ulei tava, apoi ungem pulpele si le asezam in tava; presaram sare si mirodenii pe toate partile, adaugam vinul si acoperim cu o folie de aluminiu. Dam la cuptor pt cca 40 minute, apoi indepartam folia si mai lasam in cuptor pt inca 15 minute.

Ca sa se rumeneasca frumos eu am scos pulpele din sos si le-am pus intr-o alta tava; le-am mai lasat vreo 15 minute in cuptor si gata ...numai bune de mancat.

Noi le-am servit alaturi de piure de cartofi si muraturi asortate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bunica 1

12.11.2014, 14:32

Ce bine arata!

Panacris 1

12.11.2014, 16:19

MotanLaOale 1

13.11.2014, 15:37

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor