Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru

de Bucataras Medi in Pui, 21 Ian 2014 | 4716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe superioare de pui
  • 2 cartofi mai mari
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • o lingura ulei de masline
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute mic
  • 50 ml vin
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru:

Ne ocupam mai intai de legume..........curatam cartofii si ii taiem rondele groase de circa 1 cm,dovlecelul il taiem si pe el rondele iar ardeiul gras il taiem fasii mai groase.
Asezam toate legumele intr-un vas de yena.
Spalam pulpele de pui si indepartam pielita iar apoi le frecam bine cu sare si piper.Le asezam deasupra legumelor.
Facem urmatorul amestec.......uleiul,,cimbrul,usturoiul dat prin presa , ardeiul iute taiat marunt,vinul si o cana cu apa.Amestecam bine si apoi turnam peste legume si pulpe.
Dam la cuptor,la 180 grade,la foc potrivit.
Din cand in cand stropim pulpele cu sosul din vas.
Spre final dam focul mai mare pentru a le rumeni.
Scoatem din cuptor si putem servi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mena29 1

22.01.2014, 10:58

Vaaai,ce-ai facut aici!

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 16:32

foarte gustoase

farfuriavesela 1

29.04.2014, 08:20

bun bun!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga