Pulpite de pui pane

de Cris2711 in Pui, 6 Iun 2015 | 4833 vizualizari

 

Desi este foarte cald m-am incumetat sa fac pulpite pane cu salata verde.In circa o jumatate de ora sunt bune de servit.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpite de pui
  • 1 ou
  • cca . 100 gr. faina
  • cca. 100 gr. pesmet
  • cca 200 gr unt sau 200 ml ulei
  • piper mozaic
  • piper cayenne
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite de pui pane:

Intai se condimenteaza pulpitele de pui cu sare,piper mozaic si piper cayenne.

In trei castronele sau farfurii late se impart oul,faina si pesmetul.

Untul sau uleiul se incing in tigaie.

Pulpitele se dau intai prin faina,apoi prin ou iar pe urma prin pesmet si se pun in tigaia cu unt sau ulei.

La interval de cateva minute,la foc mediu,se intorc de pe o parte pe alta ,pana devin aurii.

Cand sunt gata se servesc calde alaturi de o garnitura preferata de voi si o salata asemenea aleasa dupa preferinta.

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit piper mozaic si cayenne.

2

A se urma pasii:intai faina,apoi ou,apoi pesmet.

3

Daca nu aveti imediat timp sa mancati ,se pun intr-o forma termorezistenta la cuptor la 100 ° C pentru cateva minute.

4

Piperul Cayenne Piperul Cayenne se obtine prin macinarea fina a ardeilor iuti, gata uscati. Acesta are un gust tipic, usor afumat, amarui delicat. Intreaga aroma este bineinteles una foarte picanta. De aceasta are grija substanta naturala Capsaicin, care se regaseste in cantitate substantiala in ardeii iuti de culoarea focului dogoritor. Se stie despre aceasta substanta ca actioneaza asupra receptorilor de durere si de caldura ai pielii si ai mucoaselor. Odata cu temperatura ridicata din corp se arde si o cantitate relativ mare de calorii, care in mod contrar, aveau grija sa formeze rezerve de grasimi.-Sursa:Gradina mea.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu smantana, ciuperci si afumatura