Punch de Halloween

de Bucataras in Cocktail, 27 Oct 2017 | 4775 vizualizari

 

Cu un punch cred ca este cea mai sigura si usoara varianta de a incepe o petrecere acasa, astazi voi prepara un Halloween punch, monstruos, dar delicios.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml rom
  • 200 lichior piersici
  • 300g ananas
  • 150 ml lime
  • 20g ghimbir
  • 20 frunze menta
  • 100 ml sirop zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch de Halloween:

La preparare vom folosi un blender, un polonic, iar in loc de bol vom folosi un dovleac pe care l-am curatat in interior si l-am desenat in tema petrecerii.
Pentru inceput punem in blender ananasul, zaharul, ghimbirul, si jumatate din cantitatea de menta. 
Mixam pana obtinem un piure.
Turnam toate ingredientele in dovleacul pe care l-am curatat bine in prealabil.
Adaugam gheata si amestecam cu polonicul pana se omogenizeaza bine ingredientele.
Decoram dovleacul cu jeleuri monstruoase si menta.
Paharele le vom glazura cu zahar si sirop grenadine.
Punem pe o farfurioara zahar si grenadin, apoi borduram buza paharului.
Intoarcem paharele cu gura in sus pentru a se scurge glazura pe pahar.
Aceasta a fost reteta de punch monstruos.

Party like a superstar :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Punch de Halloween" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cidru de mere cu mirodenii