Quesadilla Margarita

de Satisfyyourcravings in Pui, 16 Apr 2014 | 6716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru quesadilla:
  • 500 grame piept de pui fără piele și os
  • 4 linguri Tequilla
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sucul și coaja de la 1 lime
  • 2 linguri miere
  • sucul de la 1/2 portocală
  • 1 linguriță cumin
  • sare/piper
  • 1 chili tocat
  • 300 grame brânză Gouda, rasă
  • câteva frunze de salată
  • 6 tortilla
  • Pentru salsa:
  • 2 roșii tăiate cuburi
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1 fir de ceapă verde, tăiată rondele
  • ulei de măsline
  • sucul de la 1 lime
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla Margarita:

Se amestecă Tequilla cu mierea, sucul și coaja de lime, sucul de portocale, uleiul de măsline, sare, piper, chili și cuminul. Se toarnă peste pieptul de pui și se lasă la marinat 2-24 de ore în frigider, întorcând bucățile din când în când. Se gătesc pe grătar 8-10 minute pe parte, până sunt gătite complet. Se taie felii. 

Se amestecă toate ingredientele pentru salsa și se lasă deoparte. 

Se încălzește un grătar, se așează o tortilla, apoi brânză rasă cât să acopere toată suprafața, bucăți de pui, frunze de salată, brânză și se acoperă cu o tortilla. Se întoarce și se mai gătește până devine crocantă și brânza s-a topit.

Se procedează la fel cu ingredientele rămase.

Se taie în 4 și se servesc cu salsa.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla Margarita" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Quesadilla cu pui si salsa picanta