Quiche cu legume si peste

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2015 | 6299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat fraged pentru tarte sarate
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 1/2 curgette
  • 200 gr peste congelat (eu am folosit rechin)
  • ulei de masline, sare, piper, nucsoara
  • cubulete de cascaval
  • 1 rosie
  • mozarella (aprox 100 g)
  • 4 oua
  • 200 ml smantana dulce
  • 1 cana lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu legume si peste:

Pestele congelat (eu am folosit o rondea mare de rechin) se pune la fiert in apa rece cu sare si apoi cand e fiert se scurge si se taie cubulete mici.

Intr-o tigaie punem ceapa taiata julien la calit, la foc mediu cu ulei de maslsine si dafin. Cand incepe sa se inmoaie punem ardeiul taiat si el fasii subtiri si apoi rosia cubulete. Lasam inca 5 minute, pana scade putin zeama lasata si punem usturoi pisat si curgette - cu coaja cu tot, laminat in sferturi. Lasam sa se inmoaie si cand e gata punem sare si piper. 

Eu am folosit aluat congelat de tarte de la Lidl. Il lasam la decongelat la temperatura camerei si il intindem in forma de tarta cu margarina. Punem pelumele in tava si presaram deasupra bucatile de peste, cubuletele de cascaval si mozarella razuita. 

Batem ouale cu sare, piper si nucsoara razuita si aduagam smantana si laptele. Turnam cu grija peste compozitia din tava si dam la cuptorul incins pana devine rumena deasupra. Nu va ingrijorati daca pare putin lichida. cand se raceste se intareste.

Servim alaturi de sos de rosii sau de ardie copt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu legume si peste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de cartofi cu ou si ceapa verde