Quiche cu ton

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2009 | 5936 vizualizari

 

reteta simpla si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 gr. ton in sos natur maruntit
  • 20 cl. smantana lichida
  • 2 linguri parmezan ras
  • ulei de masline
  • 1/2 lingura busuioc
  • sare,piper
  • 1 lingurita concentrat de rosii diluat cu putina apa
  • 50 gr. branza rasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu ton:

se bat ouale, se adauga parmezanul, smantana, busuiocul si la urma concentratul de rosii, sare,piper, se omogenizeaza bine.

intr-o tava unsa bine cu ulei se toarna jumatate din cantitatea de oua batute, se  pune si tonul scurs bine si peste el restul compozitiei de oua.

se coace cca 40-45 minute.

se scoate tava, se presara branza rasa si se da iar la cuptor, sub gratar si se tine pana se coloreaza.

se serveste atat cald cat si rece alaturi de salata

 

reteta preluata din cartea "Mananc, slabesc si ma mentin"

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

leoflori 1

02.07.2009, 17:38

. hai, ca nu-i asa complicata, mai modifici "din mers", doar nu trebuie sa pui fix parmezan si smantana lichida....

Lau 1

24.12.2019, 21:21

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane