Quiche Lorraine (reteta Multicooker)

de laura_n in Mancaruri de legume, 2 Dec 2014 | 7894 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt blat:

  • 250 gr faina alba
  • 125 gr unt moale
  • 1 ou
  • 2-3 lg apa
  • 1 praf sare


pt umplutura:

  • 4 oua de tara ( o sa vedeti ce culoare frumoasa capata cu oua de tara)\
  • 300 gr smantana
  • 2 ciuperci marisoare champignon
  • 1 ardei rosu mediu
  • 150 gr bacon
  • 100 gr cascaval
  • 1 cub telemea capra
  • 2-3 lg mazare congelata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorraine (reteta Multicooker):

Intr-un vas, cernem faina, adaugam sarea si untul si oul batut. Incepem sa framantam un aluat, adaugand cate o lingura de apa rece. Cand obtinem un aluat omogen, infasuram in folie alimentara si il dam la rece 20-30 minute.

Intre timp, pregatim umplutura.

Curatam si feliem ciupercile. Taiem baconul, cascavalul si telemeaua cubulete. Ardeiul rosu il tocam cubulete. Mazarea o lasam in farfurie sa se dezghete.

Dupa ce scoatem aluatul din frigider, il intindem cu sucitorul in strat subtire. Conectam aparatul Multicooker la curent. Deschidem capacul si asezam foaia de aluat, cu atentie. Lasam o margine inalta de vreo doua degete. Intepam aluatul cu furculita din loc in loc. Setam din meniu, functia BAKE, temperatura de150 grade si timpul de coacere de 20 minute. Apasam tasta START si inchidem capacul. Mergem si savuram un ceai sau o cafea intre timp.   Dupa ce s-a terminat programul de 20 minute, deschidem cu atentie capacul aparatului si asezam ingredientele de umplutura. Batem rapid ouale cu smantana si turnam compozitia peste ingrediente. Asezam cateva feliute de ciuperci deasupra.   Setam din meniu, functia BAKE, temperatura de180 grade si timpul de coacere de 20 minute. Apasam tasta START si inchidem capacul. Dupa ce s-a incheiat si aceasta etapa, apasam tasta STOP. Deschidem capacul si lasam sa se raceasca un pic tarta apoi o scoatem cu atentie pe un platou.   Noi am ras putin cascaval, am portionat-o si am servit cu ketchup. Este pur si simplu grozava, iar aparatul Multicooker si-a indeplinit cu succes misiunea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine (reteta Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gulyas de cartofi cu legume - Multicooker