Racii Roscovani (raci fierti cu mirodenii)

de MVMih in Fructe de mare, 29 Aug 2011 | 24925 vizualizari

COMENTARII (53)

Ina 1

30.08.2011, 07:38

arata grozav Cred ca mi-as face curaj sa si pap

Ina 1

30.08.2011, 07:39

Oare de ce nu ti-e aprobata?
Are tot ce-i trebuie

Miha 1

30.08.2011, 09:45

O fi adormit az' noapte moderatorul cu capul pe tastatura.

marcela1979 1

30.08.2011, 09:53

nu stiu cum e dar raci gasesc pe valea ce trece prin fata casii mele la tara ,mergi la pescuit si ii prinzi.

Lau 1

30.08.2011, 10:04

inca nu am curaj sa ii mananc

DIANA B 1

30.08.2011, 11:10

io n-am curaj ...

meosiris 1

30.08.2011, 11:18

Nu am mancat niciodata dar as incerca la prima ocazie. Merci de reteta! Nu se stie cand voi avea nevoie!

divainbucatarie 1

30.08.2011, 12:44

Ina 1

30.08.2011, 13:08

Deci s-a trezit moderatorul

LUK 1

30.08.2011, 15:50

o fii buna mancarea

alinutzika 1

30.08.2011, 16:06

spui ca trebuie sa fie vii? Deci asa i-ai dus pana acasa.....brrrrrrrrr........ Eu ma tem sa-i vad d-apai sa-i mananc..

Miha 1

30.08.2011, 16:37

Da' sigur mor acolo la fiert?

gaby_gabytza 1

30.08.2011, 18:47

vii sau morti eu nu fc pretentii eu ii mananc oricum

madi_marin 1

30.08.2011, 19:55

n-am mancat niciodata ......da as fi curioasa sa gust.....

MVMih 1

30.08.2011, 21:56

Ina. Si eu mi-am facut putin curaj, desi spre sfarsit cat era curajul in toi si indemanarea mai buna s-a terminat portia...desi am zis k poate fi pt 2 persoane ...cred ca nici la una singura nu ajunge....
Referitor la remarca ta....kiar aveam emotii...daca am gresit cu ceva de nu poate fi accesibila reteta. Kiar ma gandeam ca dadeam si eu bine cu ceva ce nu se gateste in fiecare zi

MVMih 1

30.08.2011, 21:59

Incerc sa raspund tuturor pe rand...kiar aveam o curiozitate referitor la comentarii/observatii pt k si la mine a fost un preparat in premiera...inspirat din experienta celorlalti

MVMih 1

30.08.2011, 22:00

Miha. Nush daca o fi adormit moderatorul...acum am si eu un zambet ca reteta e publica...poate ca n-am folosit cele mai bune imagini....dar asa am procedat

MVMih 1

30.08.2011, 22:04

Carla. Macar spune "valea"....sa stau acolo "la primire" sau "la pescuire"......eu am gasit foarte rar RACI...te rog ...orice detaliu suplimentar de reteta+sursa...kiar fac cinste

MVMih 1

30.08.2011, 22:06

Sufletista si Onesta. Data viitoare daca o sa mai am ocazia...o sa prezint reteta cu racii gata curatati...pt curaj ...dar trebe sa ma pregatesc serios ca din cantitatea deja prezentata....abia ca a ajuns de gust

MVMih 1

30.08.2011, 22:09

Alinutzika. Am plecat de la piatza cu ei intr-o pungutza (dubla ce-i drept), dar am ajuns intr-un suflet...cand am vazut ce vioi erau

Brindusa 1

30.08.2011, 22:10

Spune-mi si mie de unde i-ai luat, ca de cand caut raci....

MVMih 1

30.08.2011, 22:11

Miha. Nu vreau sa spun ca acolo in apa kiar mor....decat ca se fac roscovani si buni de papat..."fara sa mai emita alta pretentii"

MVMih 1

30.08.2011, 22:13

Gabytza Antici. Nu cred ca merg mancati kiar oricum...cel putin n-am incercat...dar vii oricum nu sunt kiar apetisanti

MVMih 1

30.08.2011, 22:17

Brindusa. Am luat de la P-ta Nicolae Grigorescu - Buc. E acolo un magazinas cu produse din peste in general si o echipa de treaba. De fiecare data am luat tot felul de pesti romanesti proaspeti si de data asta i-am nimerit cu raci.
Am vazut raci si la market (tot vii pareau) dar cineva mi-a zis k mai bine NU si am stat cuminte.

marcela1979 1

30.08.2011, 22:23

MVMih valea de care ti am zis se numeste:Valea Racilor si acolo de pescuiesti prinzi cati raci vrei.

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Raci cu sos de iaurt si portocale