Raioasa delicioasa

de ionela2682 in Prajituri, 9 Apr 2010 | 28625 vizualizari

COMENTARII (7)

ionix 1

09.04.2010, 17:07

ceva in genul asta fac si eu de post... cu ulei in loc de untura... tot asa cu aluat ras... eu pun aluatul la congelator inainte sa-l rad... si eu ung cu gem sau pun mere... e buna

ionix 1

09.04.2010, 17:11

de ce-i zice raioasa??? pt ca se rade aluatul???

ionela2682 1

09.04.2010, 17:17

asa cred si eu ca de la aluatul acela ras i se trage denumirea! ideea este ca iese un aluat foarte fraged!

Rocsi 1

09.04.2010, 18:23

si eu fac asa dar putin altfel ingredientele park dar tot cu aluat ras..

Teo 1

09.04.2010, 22:14

''raioasa'' e grozava, !

ionela2682 1

10.04.2010, 10:02

multumesc teo!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foi cu miere