Ramyun-supa coreeana

de Mitinita in Supe, 11 Mar 2012 | 10728 vizualizari

 

Incep o serie de retete coreene ,deci revin cu denumirile ciudate. Bucataria coreeana e ptr simturile mele,predomina mancarea iute,dar nu e la fel cu iutele mexican,este usor dulceag.

Supa de astazi se prepara din taitei instanti,nu stiu daca pot posta linkul aici,daca nu haideti la mine pe blog sa vedeti sursa ingredientelor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de shin ramyun - taitei instanti coreeni
  • 1 ceapa verde
  • 1 ou fiert
  • 5 ciuperci
  • alge marine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ramyun-supa coreeana:

 

Se curata si se spala ciupercile,apoi se feliaza. Ceapa verde se taie in diagonala,iar oul se taie in jumatate.

Se pune apa la fiert. Noodles-ii se pun intr-un bol adanc si se presara continutul pachetelelor,cel cu aroma si cel cu legume uscate (si adevarate).Se adauga si algele,daca folositi.

Se adauga apa clocotinda si se acopera bolul trei minute.

Se adauga oul,ciupercile feliate si ceapa verde si se serveste fierbinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ramyun-supa coreeana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

jolygina 1

12.03.2012, 01:08

mamaieelena 1

12.03.2012, 10:27

buna rau

MihaR 1

25.08.2012, 11:39

Unde se gasesc taitei instant coreeni? Sau sub ce nume se gasesc?

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu radacinoase de iarna