Ravioli al funghi cu sos de rosii

de Bunica in Paste, 22 Oct 2013 | 5877 vizualizari

 

Ravioli al funghi cu sos de rosii este un preparat rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250 g. ravioli al funghi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 200 ml. suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli al funghi cu sos de rosii:

Ravioli al funghi se pun la fiert intr-o oala de 3 l. cu apa si sare timp de 10 minute.

Ceapa se toaca marunt .

Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de ulei si se caleste ceapa pana devine sticloasa.

Se adauga sucul de rosii si se lasa la fiert timp de 10 minute.

Stingem focul si adaugam sarea,piperul si busuiocul.

Pastele fierte se strecoara,se pun intr-o farfurie ,turnand sosul peste ele. 

Se consuma calde.

 

TIPS-URI

1

Pastele se pun in apa clocotita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli al funghi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana