Raviolii cu carne in sos tomat

de ionela2682 in Paste, 13 Iul 2011 | 7551 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de multa rabdare si migala....dar rezultatul este delicios..va asigur!!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 ou
  • sare
  • 1-2 lg apa
  • faina
  • Umplutura
  • 200 g carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 rosie
  • sare si piper
  • Pentru sosul tomat
  • pulpa de rosii pasate
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raviolii cu carne in sos tomat:

Aluatul

-framantam din ou,sare apa si faina un aluat potrivit,lasam sa se odihneasca

Umplutura

-ceapa se caleste putin,adaugam carnea si rosia tocata,

-tinem pana scade zeama

-saram si piperam

-cu aceaasta umplutura vom umple aluatul lasat la odihna( vezi foto)

-se fierb in apa cu sare pentru 8-10min.

-intre timp curatam cateii de usturio si-i punem la calit in cateva linguri de ulei

-adaugam pulpa de rosii pasate si tinemm cateva minute pe foc amestecand continuu

-scurgem raviolii fierti sii adaugam in sos..amestecam pana se imbiba cu sosul tomat

-servin calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raviolii cu carne in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi