Rechin cu sos la cuptor

de Dana_Retetegg in Peste, 10 Dec 2010 | 6801 vizualizari

 

Este foarte gustos. Data viitoare am sa incerc si rechin cu legume si sos de smantana. Abia astept!

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de rechin
  • 300 gr sos de rosii
  • o rosie
  • 3 frunze de dafin
  • oregano
  • piper
  • sare
  • condimente pentru peste
  • patrunjel uscat
  • apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rechin cu sos la cuptor:

Cotletele de rechin le-am spalat si le-am lasat la scurs. Apoi le-am asezat in tava unsa cu ulei si le-am condimentat.

Am pregatit un sos din sos de rosii, oregano, sare, piper, patrunjel si l-am pus in tava peste rechin, de asemenea si frunzele de dafin.

Pe fiecare cotlet am pus felii de rosii. Am lasat la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 12:49

Eu pana sa mananc prima data eram foarte sceptica, mi se parea ciudat sa mananc carne de rechin, dar e inofensiv !

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 12:49

Merci pt furculite tuturor

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:23

rechinul e bun..........mie imi place la gratar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos de rosii