Red velvet cheesecake

de laura_n in Prajituri, 9 Oct 2013 | 9032 vizualizari

COMENTARII (37)

Corinuta 1

10.10.2013, 13:30

Ce minune ai comis aicea!

Miha 1

10.10.2013, 15:14

moaaaa.... ce fain arata!

Auz'... dar de la colorantul ala nu ti se coloreaza limba?

laura_n 1

10.10.2013, 15:19

)))Mihule, ma duc sa mananc o felie si apoi imi scot limba in oglinda sa ma uit ))

Panacris 1

10.10.2013, 15:29

JamilaCuisine 1

11.10.2013, 13:52

Wow.... ce frumos arata, e de revista

laura_n 1

11.10.2013, 14:18

multumesc frumos

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 15:50

ionela84 1

16.12.2013, 22:46

Ce frumos dar ce diametru are tava?

laura_n 1

16.12.2013, 23:36

Petruta 26 am folosit eu. Scriu de pe tel si xcriu fara semne

ionela84 1

27.12.2013, 20:35

Multumesc

Panacris 1

13.02.2014, 14:50

Încă o dată spun demențial

Xandrinne 1

12.04.2017, 06:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu unt de alune (peanut butter)