Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet

de Gicuta in Porc, 15 Iun 2015 | 5771 vizualizari

 

O reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet ar trebui sa stie fiecare gospodina, insa pentru incepatori e tare bine venita, chiar daca e simpla si accesibila. Ou, carne, pesmet, faina si spor la treaba!

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet

  • 500 g muschi de porc
  • 4 oua mici
  • 4 linguri faina
  • 10 linguri pesmet
  • sare (vegeta)
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet:

Preparare Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet

Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare (vegeta) si piper si  se lasa sa stea 15-20 de minute.Ouale se bat cu un praf de sare (vegeta) si piper.

Se da fiecare felie de carne prin faina, apoi prin oul batut si in final prin pesmet, si se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere pesmetul cat mai bine. Se prajesc pe ambele parti cate 3 - 4 minute in uleiul incins. Se lasa la scurs pe prosoape de hartie. Se pot servi simple sau cu diverse garnituri. Pofta buna!

Cu ce merg snitelele cel mai bine? Cu piure si salata de varza!

Imi place mult varianta asta de Snitel de curcan

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Porc cu usturoi si mamaliguta