Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Gustoase si satioase.
Aceasta Reteta de Necci, clatite toscane cu faina de castane este fara gluten si fara ou.
Pentru o reteta de post utilizati o alta umplutura: dulceata, compot de fructe etc.
Ca si ingrediente, avem nevoie de faina de castane, ulei de cocos, branza, indulcitor.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/10/necci-clatite-toscane-cu-faina-de.html
Umplutura:
Decor : nuci, sirop de artar Good Good fara zahar (sau miere)
Iata cum se prepara Reteta de Necci, clatite toscane cu faina de castane:
Amestecati faina cu uleiul si sarea.
Incorporati apa treptat, amestecati pana obtineti un aluat fluid de clatite.
Incingeti o tigaie antiadeziva si ungeti-o cu ulei de cocos sau cu unt.
Varsati aluatul si coaceti clatitele la foc rapid 1 minut pe fiecare parte.
Pregatiti umplutura, amestecati branza ricotta cu indulcitorul si vanilia.
Umpleti clatitele si serviti-le cu sirop de artar sau cu miere si cu nuci.
Vezi si reteta de Oladi rusesti cu mere
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult