Reteta de vols (cosulete)

de nadina73 in Piine, 2 Mai 2010 | 8023 vizualizari

 

sant si in comert cel putin aici gasesc in spania dar e drept ca sant scumpe si atunci am zic hai sa incerc sa fac eu acasa. Si au iesit

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie aluat de foetaj inghetat(2 foi )
  • 1 ou
  • 1 paharel de tuica (cutie scobitori)si un capacel mai mic decat cel de tuica(vezi capac medicamente)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de vols (cosulete):

Se lasa sa se dezghete aluatul de foietaj apoi se iau 2 forme de paharele mici ,unul de tuica si unul mai mic sau un capacel si se taie

Se taie 3 cercuri  cu paharelul de tuica apoi se ung cu ou si 2 dintre ele se mai taie odata in mijloc cu un capacel mic si apoi se suprapun cele 2 cu mijlocul gol si apoi se pun peste cel intreg dupa care se pun pe hartie. Se pun la cuptor la foc foarte tare 10-15 minute depinde si de foc.Se pot pune cate 3 randuri si ies si mai inalte

Dupa ce s-au copt se scot si se pun pe o tava sant foarte sensibile,se rup foarte usor ,se pot umple cu diferite compozitii atata dulci cat si ca aperitive

Cu siguranta gasiti aluat de foetaj care creste(aici sant de 2 tipuri care cresc si care nu cresc)

Ale mele sau culcat putin pe cand cele din comert una si una,oricum e prima data cand fac data viitoare o sa iasa mai bine

Pun si o poza cu cele din comert ,oricum e diferenta intre ale mele si cele de cumparat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de vols (cosulete)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

05.05.2010, 23:40

stiu ca alea sant scumpe ele ca si aici sant foarte scumpe

luminita20_2006 1

20.09.2010, 14:49

super ideea

adry88 1

18.05.2011, 21:50

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa