Ridichi murate

de Ina in Muraturi, 12 Feb 2019 | 8854 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

12.02.2019, 14:12

interesant

Ina 1

12.02.2019, 14:17

Da, Lau! si usor de facut! Ridichile ies crocante si usor iuti-acrisoare

Gabriela_Gh 1

12.02.2019, 14:24

Ce interesant!!!

mirela0911 1

12.02.2019, 14:26

Oare merge reteta asta si cu ridichi negre? E interesanta!

CameliaR 1

12.02.2019, 14:39

Cred ca sunt delicioase!

Ksenya 1

12.02.2019, 14:43

uuuuu.....ce provocare pentru mine

Rahela Velicu 1

12.02.2019, 14:43

Ina 1

12.02.2019, 14:56

Mirela, ca si gust cred ca e ok, dar culoarea va fi... neagra )

Ina 1

12.02.2019, 15:11

Ma bucur ca va place, chier merita incercata reteta. Nu stiu daca se poate pastra prea mult, dar avand in vedere ca e gata in 1-2 zile, se poate face pentru un eveniment apropiat

MotanLaOale 1

12.02.2019, 15:20

interesant

Bunica 1

12.02.2019, 16:15

Excelente!

Constelatialeu 1

12.02.2019, 16:40

Eu intai gust, ca daca mi se coloreaza parul doar uitandu-ma....

miki_a 1

12.02.2019, 17:45

Interesantă rețetă!

simona72 1

12.02.2019, 18:10

vasimur 1

12.02.2019, 18:25

Adi 1

12.02.2019, 21:22

Rocsi 1

13.02.2019, 19:18

dantes 1

14.02.2019, 10:54

Bune!

mihaelar63 1

07.03.2019, 00:19

Foarter bune

mihaelar63 1

07.03.2019, 00:22

Candva am preparat si eu ceva asemanator

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati in saramura