Risotto cremos cu piept de pui aromat

de ala_oancea in Pui, 10 Dec 2009 | 9711 vizualizari

 

Ceva delicios .... ;)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 borcan cascaval marinat (http://bucataras.ro/retete/2218/cascaval_marinat.html)
  • 2 bucati piept de pui
  • 1 cana orez
  • 30 gr unt
  • 30 gr parmezan
  • 2 linguri smantana
  • delikat, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cremos cu piept de pui aromat:

Se toarna uleiul aromat in tigaie si se prajeste pieptul de pui taiat felii, pe ambele parti pana se rumeneste. Se aseaza apoi pe fiecare felie cate 2 cubulete de cascaval si cate o felie de rosie si se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.

In alta tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul marinat tocat marunt, apoi orezul. Se amesteca bine si se adauga delikat si apoi o cana de apa. Se lasa la fiert, iar cand apa scate se mai adauga cate o cana de apa, in total 3 cani de apa pentru una de orez. Cand orezul este fiert, se pipereaza, se adauga smantana si parmezanul ras si se amesteca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cremos cu piept de pui aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ala_oancea 1

14.12.2009, 08:57

Va multumesc Irina, mai adaptam si noi retetele Daca nu seamana a risotto, sa fie atunci doar orez cremos

elena1988 1

15.03.2011, 14:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu piept de pui si sos bechamel