Roşii la cuptor, umplute cu brânză

de anomisana in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2011 | 8320 vizualizari

 

Cum roşiile proaspete, autohtone sunt pe sfârşite, am ales să prepar ceva repede şi uşor.

 

INGREDIENTE

  • cîteva roşii 
  • brînză de oi sau telemea
  • caşcaval tare
  • o vânătă mică
  • 1 ou
  • 200 gr smântână
  • pătrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Roşii la cuptor, umplute cu brânză:

Din ou, brânză, smântână şi pătrunjel am făcut o pastă. Roşiilor le-am tăiat căpăcele şi le-am scos cu o linguriţă conţinutul. Am umplut apoi roşiile cu crema de brânză şi le-am aşezat într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei. Am presărat caşcaval ras, am pus o parte din miezul roşiilor peste caşcaval, am acoperit cu câte o felie de vânătă apoi am pus capacul roşiilor şi am dat la cuptor preţ de vreo 40 de minute. Am servit roşiile calde, presărate cu caşcaval ras şi cu pătrunjel verde din belşug.

TIPS-URI

1

puteţi pune orice fel de brânză, dar cea mai bună este o brânză grasă, cum e cea de oi sau brânza de burduf

Daca ti-a placut reteta noastra "Roşii la cuptor, umplute cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lau 1

24.10.2011, 13:49

bune

SENO 1

24.10.2011, 14:35

arata super-bune rosioarele astea indopate

jolygina 1

25.10.2011, 10:12

arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv cu pasta de ardei si branza