Rosii prajite

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 6922 vizualizari

 

Daca v-am zis ca sunt bune cu chiftelutele persane cum era sa va las in intuneric si sa nu impartasesc cu voi reteta?

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie
  • 1 lingura ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii prajite:

Se taie rosia rondele.

Se infierbanta uleiul si se prajesc feliile de rosii.

Se intorc usor pe partea cealalta si se rumenesc.

 

TIPS-URI

1

daca rosiile au fost zemoase nu aruncati ce a ramas in tigaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii prajite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

cismaru_nicoleta 1

06.03.2011, 22:31

Adina vezi cu varicele,de pe tocurile alea giga,,
bune rosiile

Mitinita 1

06.03.2011, 23:49

le dau jos nico,m-as culca cu ele dar mi-e ca imi trag vreun sut

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:26

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu rosii si cascaval