Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 22699 vizualizari

 

Am luat de la tara foarte multe rosii mari, coapte si am pregatit diverse sosuri, supe, dar si acest aperitiv foarte bun acum in sezon.

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii coapte
  • 200 g branza cu smantana "Ceva fin de la Delaco"
  • 250 g branza telemea sarata
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute

Pentru decor:

  • masline verzi umplute cu gogosar
  • felii de castraveti
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco:

Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante, apoi cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm.

Branza telemea, am pasat-o pe un platou cu ajutorul unei furculite, apoi am amestecat-o cu crema de branza de la Delaco.

Nu am vrut sa folosesc unt, asa ca am luat aceasta crema de branza foarte buna.

Am spalat mararul si l-am tocat marunt, apoi l-am presarat peste amestecul de branza.

Am presarat si boiaua de ardei iute si am omogenizat.

Cu aceasta compozitie am umplut rosiile si le-am decorat cu masline verzi umplute cu gogosar si felii de castraveti, sub forma de albinute.

Este un aperitiv gustos si de efect, mai ales pentru copii.

TIPS-URI

1

Se poate folosi o branza crema cu verdeata si se poate exclude mararul.

2

Miezul de la rosii ramas poate fi folosit ca masca pentru tenul cu probleme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (44)

MARI34 1

31.08.2013, 09:09

FRUMOS

Pushaa 1

17.02.2014, 13:15

Adele 1

01.10.2014, 09:18

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua