Rosii umplute la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2011 | 6512 vizualizari

 

O idee pentru un mic dejun sau pentru o cina usoara si destul de rapida. In 5 minute se pregateste 20-25 de minute sta in cuptor si cam asta e tot.

 

INGREDIENTE

  • -4 rosii
  • -4 oua
  • -50 g cascaval/cas/branza feta
  • -2 felii sunca taiata cubulete
  • -1 bucata usturoi
  • -2 frunzulite de busuioc
  • -sare, piper, boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute la cuptor:

Rosiile se scobesc, se sareaza, se umple pe jumatate cu amestecul de cascaval ras, sunca taiata cubulete, usturoi zdrobit si busuioc. In fiecare rosie se pune un ou. Peste ou se pune sare, piper, boia. Rosiile astfel pregatite se pun intr-un vas termorezistent uns cu ulei si se pu in cuptor pentru 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Teo 1

09.10.2011, 12:58

Sunt foarte bune; am mancat si eu in vara asta pregatite de fata mea. ea facuse doar cu branza si ou (intreg/batut). O sa incerc si eu si cu sunculita; cu diguranta ca sunt foarte gustoase!

adicutza2007 1

13.11.2011, 11:26

mmmm! o idee super buna! arata demential! o sa le incerc si eu1

Criss 1

15.11.2011, 08:27

Multumesc dragelor.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Urda cu ceapa si marar