Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 3098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame cartofi
  • 3 morcovi
  • 1/2 lingurita mustar Dijon
  • 1/2 lamaie
  • ulei de masline extra virgin
  • ulei de masline
  • 100 grame mazare congelata
  • 1/3 legatura sparanghel proaspat
  • 100 grame frunze de salata
  • 4 oua bio mari
  • 50 grame branza Feta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se curata cartofii de coaja si se dau pe razatoarea mare, impreuna cu morcovii. Se adauga sare din belsug si se lasa 5 minute. 

Se amesteca mustarul cu sucul de lamaie si ulei de masline extra virgin.

Intr-un bol mai mare, se amesteca ulei de masline si sare. Se scurg cartofii si morcovii de cat mai multa apa, folosind mainile si se adauga in bolul cu ulei de masline. Se amesteca. 

Se aseaza compozitia intr-un singur strat intr-o tava potrivita pentru cuptor si se coace 30 de minute, pana devine crocant. 

Intre timp se fierbe sparanghelul 3 minute, se adauga mazarea si se mai lasa 1 minut. Se scurg de apa si se adauga in bolul cu dressingul din mustar. Se amesteca. Se aseaza frunzele de salata deasupra si se amesteca usor.

Se fierb ouale in apa 1-3 minute. 

Se scoate rostiul din cuptor si se aseaza ouale deasupra, frunzele de salata, mazarea si spanaghelul si se presara cu branza Feta. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

deyutzky 1

24.03.2016, 15:17

vin si eu la masaaa

Bya Ralu 1

24.03.2016, 15:41

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:08

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui dulce acrisor la cuptor - Jamie Oliver