Rozete cu dulceata de visine

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Feb 2013 | 6123 vizualizari

 

Am desfacut borcanelul de dulceata de visine (ala de la premiu)si l-am testat.Ca sa fiu carcotasa, visinele mele sunt mai mari si mai carnoase....iar rozetele sunt foarte fragede....

 

INGREDIENTE

  • 40 g untura
  • 80 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 25 g drojdie
  • un praf de sare
  • coaja de la 1/2 lamamie
  • 125 ml lapte
  • 250-300 g faina
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rozete cu dulceata de visine:

Galbenusurile,zaharul si untura se freaca bine,pana devin o spuma omogena.

Se adauga drojdia inmuiata in lapte,faina,romul,coaja de lamaie si sarea.

Se framanta bine un  aluat .Se intinde o foaie se taie rondele cu paharul se cresteaza in 5-6 si se pun la prajit in ulei incins.

Se pudreaza cu zahar si se pune o visina din dulceata in mijlocul rozetei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rozete cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu ciocolata si caramel