Rulada colorata din piept de pui

de iry-gabriela in Pui, 21 Ian 2012 | 23225 vizualizari

 

este o rulada destul de rapida si destul de ochioasa si cred ca nui poti rezista fara sa o gusti!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare,
  • 8 felii de branza topita,
  • 8 felii de kaizer sau sunca taraneasca,
  • 1 gogosar la otet taiat fidelute,
  • 4 castraveti murati medii taiati fidelute pe lung,
  • 4 linguri mustar,
  • 2 oua ,
  • pesmet si ulei pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada colorata din piept de pui:

  se ia pieptul de pui si taie in doua.

fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele formandu-se o bucata intinsa si nu foarte subtire.

peste pieptul de pui se intind 2 lingurite de mustar uniform pe toata suprafata,peste care se aseaza 4 felii de branza topita.

peste branza topita se aseaza 4 felii de kaizer si apoi se aseaza 1/2 din gogosar si 2 castraveti .

dupa  ce se aseaza toate  se ruleaza(eu il fixez cu scobitori sa nu se desfaca ,pe care le scot dupa ce le scot din cuptor).

se ia fiecare rulada si se da prin pesmet apoi prin ou,apoi iar prin pesmet si se aseaza in tava unsa cu ulei (eu pun o folie de aluminiu la inceput peste tava ca sa fiarba inabusit la inceput apoi o dau deoparte sa formeze o crusta)si se baga la cuptor incalzit in prealabil.   

se poate servi cald cu piure de cartofi dar si rece ca si aperitiv.       

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada colorata din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana