Rulada cu carne de vita si sos de menta

de Julie in Vita, 21 Aug 2011 | 4110 vizualizari

 

Rulada cu carne de vita si sos de menta,un deliciu ce trebuie neaparat sa-l incercati!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vita,
  • 2-3 linguri unt,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc verde, 
  • patrunjel,
  • 1/3 lingurita chimen macinat,
  • 2-3 catei de usturoi.
  • Pentru sos:  
  • 200 g smantana sau iaurt cremos, 
  • 5 linguri maioneza,
  • menta,
  • patrunjel,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne de vita si sos de menta:

Se amesteca untul cu sare, piper, pudra de chimen, usturoi zdrobit, busuioc si patrunjel tocate marunt.

Carnea se taie in felii subtiri si se bate usor. Se aseaza pe o folie de aluminiu si se intinde deasupra untul aromat. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se prinde rulada cu scobitori sau se leaga cu sfoara. Se pun intr-o tava 2-3 linguri ulei, se aseaza rulada, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa 40 minute, se inlatura folia si se mai lasa inca 15-20 minute, sa se rumeneasca rulada.

Sos de menta:

Se amesteca smantana cu maioneza si se adauga dupa gust: sare, menta proaspata si patrunjel verde tocate marunt.

Cand se serveste, se inlatura scobitorile sau sfoara, se taie rulada felii si se aseaza pe farfurie alaturi de sosul de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne de vita si sos de menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

alinutzika 1

21.08.2011, 23:20

interesant...

mimmi 1

22.08.2011, 11:30

Cred si eu ca-i un deliciu !! Pana o fac ma servesc de la tine !

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Beef Wellington