Rulada cu ciocolata

de elenita in Dulciuri, 11 Mai 2013 | 4098 vizualizari

 

Un desert rapid

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4lg zahar
  • 4lg faina
  • esente si un zahar vanilat

pentru umplut rulada putem folosi dulceata sau crema de ciocolata eu am ales ultima varianta

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Separam ouale, albusul il vom bate spuma cu un praf de sare iar galbenusul il vom bate bine cu zaharul,vom incorpora albusul cu galbenusul adaugam faina si mirodeniile amestecam sa se incorporeze toate ingredientele.Pregatim cuptorul, in tava pe care vom coace rulada eu am pus hartie de copt insa putem sa o ungem cu ulei apoi sa o tapetakm cu faina, vom adauga compozitia pe care o vom intinde uniform toata tava dam la copt doar pentru 10-12 minute.Folosim un prosop umed pe care vom pune foaia de rulada o ungem cu ciocolata si o rulam usor sa nu se rupa .Pentru ornat am folosit un plic de glazura de la dr oetker cu gust de lichior de oua.
Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de mascarpone, ciocolata si banane