Rulada cu ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2011 | 14516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 1 fir de praz mai maricel
  • marar
  • 250 g unt sau margarina
  • 300 ml lapte
  • 200 g faiana
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Laptele se pune pe foc impreuna cu 150 g unt si sare. Dupa ce s-a topit untul se adauga faina toata si se amesteca energic pana se ia aluatul de pe oala.

Se da de pe foc si se adauga ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare.

Se pune aluatul cu lingura in tava de cuptor (32/35 cm), tapetata cu hartie de copt.

Se coace la foc potrivit, in cuptorul incins, pana se rumeneste usor pe margini.

Se scoate din cuptor si se rastoarna pe alta hartie de copt.

Pentru umplutura:

Se caleste prazul taiat marunt in cele 100 de grame de unt ramase, pana se inmoaie. Adaugam apoi ciupercile taiate si lasam cateva minute pe foc.

Adaugam mararul si potrivim de sare si piper.

Intindem umplutura pe foaie iar deasupra radem cascavalul.

Rulam cat mai strans, ajutandu-ne de hartia de copt.

Dam rulada la rece cel putin 30 de minute inainte de servire.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

La Ancuta 1

06.02.2011, 21:01

Fetelor se pare ca suntem multe "ciupercoase". Multumesc de aprecieri

carmenvlad 1

08.02.2011, 05:49

Originala reteta si minunata rulada.

onuta 1

08.02.2011, 11:41

orice cu ciuperci sant prezenta, dar reteta asta nu este orice..este grozava

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv simplu