Rulada cu dulceata de cirese si stafide

de Lau in Dulciuri, 24 Mar 2011 | 3830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • 200 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • un praf de sare
  • dulceata de cirese
  • stafide
  • 1 ou
  • esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de cirese si stafide:

Se face maiua din 4 linguri lapte, drojdia, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 linguri faina. Se amesteca bine, se lasa 15 minute pana face basici. Punem faina intr-un castron mai mare, facem gaura in mijloc si adaugam maiaua, restul de zahar si esenta, framantam coca si o lasam o ora pana isi dubleaza volumul.

Intindem o foaie, o ungem cu dulceata adaugam stafide si o rulam. O asezam in tava, o ungem cu oul baut si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de cirese si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici cu capsuni