Rulada cu ghebe

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 5399 vizualizari

 

Rulada cu ciuperci am mancat la BuniMaria si mi-a placut foarte mult.Am hotarat s-o fac si eu.Si iata ca s-a ivit ocazia.Am avut musafiri care au apreciat-o foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. ghebe congelate
  • 1 ou
  • 100 g. cascaval
  • o legatura marar
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ghebe:

Aluatul lasat la decongelat.

Ceapa curatata ,spalata se toaca marunt se pune la calit pana devine sticloasa.

Se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile tocate .

Calim 7-8 minute,apoi adaugam sare si piper dupa gust.

Stingem focul si lasam la racit.

Dupa ce s-a racit compozitia ,adaugam 50 g. cascaval ras ,oul batut si mararul tocat marunt.

Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.

Intindem aluatul(eu il mai subtiez putin ,intinzandu-l cu sucitorul).

Punem compozitia de ciuperci,rulam si apoi il punem in tava.

Radem si restul de cascaval pe care-l presaram deasupra.

Dam tava la cuptorul incins la160 grade pane se rumeneste (20-25 minute).

Se portioneaza rece.

TIPS-URI

1

In compozitie se pot pune si alte legume radacinoase.

2

Pentru subtiat aluatul am folosit noua jucarie- sucitorul cu model

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

09.01.2015, 21:38

Ce faina si buna!

dantes 1

10.01.2015, 11:03

Tare buna!

Teo 1

10.01.2015, 21:28

Imi place de mor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budincă ţărănească - aperitiv