Rulada cu "reciclate"

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 8300 vizualizari

 

Imi ramasese o foaie de foietaj si aveam si ceva "resturi" prin frigider............si am zis sa "inventez" ceva.........si iata ce a iesit!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj
  • cascaval
  • sunca
  • 1/2 piept de pui facut la gratar
  • un ou
  • mac(sau alte seminte)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu "reciclate":

Se intinde foaia de foietaj (se mai opresc cateva fasiute pentru a o "lega"),se rade cascavalul si se pune pe toata suprafata foietajului.Se taie sunca, se taie pieptul de pui si se "arunca" peste cascaval.Am rulat bine.Cu ajutorul "resturilor" de foietaj am "legat" rulada.

Se bate bine un ou si se unge rulada.Se presara cu mac si se da la cuptor pana cand se rumeneste.Se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se taie.

O bunatate...............Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu "reciclate"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

nadina73 1

13.05.2010, 01:27

super medioto felicitari ,la mine te-ai gandit sau tot la ela?uite pun furcile si 5 la numar

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 21:56

multumesc,nadina!..................ela este bolnavioara asa ca zilele astea e la regim

Ina 1

03.06.2010, 10:01

abia azi vin si eu cu furcile aici.... Am descoperit reteta dand din greseala pe numele din avatar si intrand pe blog. Merita toate furcile din lume, la cat de aspectuoasa este> Bravo, Medi'

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt